top of page

Domaine de Clayou

Sprøde og friske vine fra hjertet af Loire 
logo.png

Domaine de Clayou dækker 40 ha. vinstokke og producerer AOP vine i St. Lambert du Lattay, en kommune som er kendt for sine smukke terroirs i hjertet af Anjou. Jean-Bernard Chauvin stammer fra en familie af vinavlere, der har været etableret i St. Lambert du Lattay siden 1920'erne. Han overtog domænet i 1984 sammen med sin kone Catherine. I dag har deres søn, Denis sluttet sig til dem og udgør den 4. generation af vinavlere i spidsen for familiedomænet.

 

Familien har altid prioriteret at arbejde med respekt for terroiret og naturen og domænet har været certificeret “Terra Vitis” siden 2000. Vinmarkerne er plantet med ædle druesorter tilpasset hver af terroirerne: chenin, cabernet, grolleau, chardonnay og sauvignon. Mangfoldigheden af druesorter og terroirs giver mulighed for at producere en bred vifte af vine lige fra Anjou Rouges og Villages til Coteaux du Layon, herunder roséer, Cabernet d'Anjou og hvid Anjou uden at glemme Crémants de Loire Vinfremstillingen og modning af vinene er omhyggelig og varierer alt efter de producerede vine.

 

Catching Wines hjemtager følgende vin:

Vins de Pays, Sauvignon Blanc: Fremstillet af 20 år gamle vinstokke på jord med skiffer og kalkholdigt ler i Anjou. Lys, energisk stil med note af hvide blomster, hvid fersken og friskskåret græs komplementeret af en blanding af urter og stenet mineralitet.

Domaine de Clayou, Anjou
qui_sommes_nous.jpg
CLAYOU_etiquetage.jpg
banniere_qsn.jpg
bottom of page